AKCIE: NOVÉ DARČEKOVÉ ZMESI TERAZ V PREDAJI ODKAZ TU.

Špagety s cuketou a pistáciemi

Obrázek

Špagety s cuketou a pistáciemi

Postup

1 Na panvici zohrejte olivový olej a pridajte na plátky nakrájaný cesnak a na malé kúsky nakrájanú cuketu.
2 Pražte dozlatista a nechajte cesnak voňať. Keď cuketa a cesnak získajú zlatohnedú farbu, pridajte rozdrvené pistácie a nechajte ich chvíľu opekať.
3 Medzitým si uvaríme cestoviny. Vybrali sme si bezlepkové kukuričné špagety.
4 Ingrediencie na panvici zalejte smotanou a nechajte ju prevrieť, aby sa chute krásne prepojili.
5 Dochuťte soľou a korením. Tesne pred dovarením vmiešajte nastrúhaný parmezán a premiešajte, časť parmezánu si nechajte na ozdobu.

Ingredience

  • 1ks menšia cuketa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1pl olivového oleja
  • 250ml smotana (33%)
  • soľ, čierne korenie,
  • hrsť pistácií
  • 2 porcie špagiet
  • 60g parmazánu

Informace

  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 30 min
  • Čas varenia 45 min

TIP

TIP: A ako čerešničku na torte - koláč podávame so šľahačkou posypanú škoricou.