1 Rúru predhrejte na 180 stupňov. Vejce ušleháme s cukrem. K vyšľahaným vajciam a cukru pridajte múku a prášok do pečiva.
2 Vzniknuté cesto vložte do menšej formy vyloženej papierom na pečenie a pečte pri teplote 180 stupňov približne 10 minút.
Na korpus treba dávať pozor, aby nebolo príliš suché.
3 Kým sa korpus pečie, pripravte si odvar: malinový sirup s rumom a arómou krátko povarte vo vode.
4 Upečenú kôrku rozrežte na 3 rovnaké časti. Prvý plátok natrite malinovým džemom, položte naň druhý plátok a prelejte ho roztokom tak, aby bola nasiaknutá len jedna vrstva korpusu.
5 Posledný plátok potrieme džemom a prikryjeme namastenou stranou so zvyšným koláčom, ktorý sme poliali rozvarom. Vytvoríte tak punčový rez s tromi vrstvami.
6 Citrónovú polevu uvarte podľa návodu a vmiešajte malinový džem, aby sa zabravila. Na rez nalejte polevu a nechajte ju 2 hodiny stuhnúť v chladničke.
7 Vychladlý punčový řez nakrájíme na malé čtverce.