Mak
Najpredávanejšie

Mak modrý, termostabilizovaný
Mak je neoddeliteľnou súčasťou tradičných kysnutých buchiet, závinov, makoviek i báboviek.

Mak mletý termostabilizovaný
Mak je neoddeliteľnou súčasťou tradičných kysnutých buchiet, závinov, makoviek i báboviek.

Mak biely
Mak biely má využitie do náplní tradičných slovenských buchiet a pýši sa orieškovou arómou.

Mak modrý, termostabilizovaný
Mak je neoddeliteľnou súčasťou tradičných kysnutých buchiet, závinov, makoviek i báboviek.

Mak mletý termostabilizovaný
Mak je neoddeliteľnou súčasťou tradičných kysnutých buchiet, závinov, makoviek i báboviek.

Mak mletý s cukrom
S touto zmesou ľahko vykúzlite lahodnú makovú náplň do buchiet i koláčov.