AKCIE: NOVÉ DARČEKOVÉ ZMESI TERAZ V PREDAJI ODKAZ TU.

Cícerové kari s červenou šošovicou

Obrázek

Cícerové kari s červenou šošovicou

Postup

1 Nadrobno nakrájanú cibuľu s nasekaným zázvorom opečte na oleji dozlatista. Medzitým nakrájajte jeden strúčik cesnaku a druhý strúčik rozdrvte. Cizrnu a červenú šošovicu scedíme.
2 K cibuli a ďumbieru primiešajte korenie a cesnak, nechajte chvíľu variť a potom pridajte cícer, šošovicu a paradajky. Opäť nechajte chvíľu pražiť a potom pridajte kokosové mlieko. Soľ podľa chuti.

Ingredience

  • 1pl oleja
  • 1ks cibuľe
  • 1pl čerstvéhou ďumbieru
  • 1čl kurkumy, korianderu
  • 2 strúžky cesnaku
  • 1 plechovka paradajok
  • 1 plechovka cíceru
  • 200g červenej šošovice
  • 165ml kokosového mlieka
  • podľa potreby soľ
  • 1/2 limetky
  • koriander, cibuľka

Informace

  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 30 min
  • Čas varenia 45 min

TIP

TIP: A ako čerešničku na torte - koláč podávame so šľahačkou posypanú škoricou.