AKCIA: NOVÉ DARČEKOVÉ ZMESI TERAZ V PREDAJI ODKAZ TU.

Arašidy s príchuťou jemnej cibuľky 60 g

Arašidy s príchuťou jemnej cibuľky 60 g
Doprava ZADARMO nad 40€
+ DARČEK

Arašidy s príchuťou cibuľky majú jemnú slanú a čerstvú chuť.

Cena za 1 ks s DPH: 0,43 €
Cena za 1 ks bez DPH: 0,36 €
Skladom do 2-7 dní Kontaktovať predajcu
 
Výrobca: ENSA
Kód produktu: 30100836
Popis

Arašidy s príchuťou jemnej cibuľky 60 g

Zloženie:

Arašidové jadrá blanšírované, pražené 93 %, zmes cibuľových aróm 6 % (maltodextrín, sušené mleté korenie, soľ, cukor, dextróza, zvýrazňovače chuti: glutaman sodný, guanylát sodný, inozinát sodný, protihrudkujúca látka: oxid kremičitý, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, miglyol), leštiaca látka 1 % (modifikovaný škrob, sacharóza, glukózový sirup, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervačná látka: kyselina sorbová, pitná voda).

Alergény sú v zložení uvedené tučným písmom.


Viete že?

Pamätáte, ako grófka Stradová po boku Rudolfa II. v rozprávke Cisárov pekár jedla podzemnicu olejnú? V skutočnosti si pochutnávala na jej plodoch, dnes známych ako arašidy, (buráky), alebo burské oriešky. Dnes ich chuť pozná snáď každý, trebárs ako zdravá maškrta, alebo po spracovaní, ako arašidový olej či arašidové maslo. Tieto orechy obsahujú prospešné bielkoviny, tuky aj cukry, okrem toho aj množstvo vitamínov B alebo koenzým Q10, ktorý je užitočný na spomalenie prejavov starnutia.

Výživová hodnota (na 100 g)

Energia 581 kcal
Tuky 47 g
z toho nasýtené MK 6.1 g
Sacharidy 15 g
z toho cukry 6.9 g
Bielkoviny 25 g
Soľ 0.31 g
Parametre
Veľkosť balenia 60 g
Krajina pôvodu suroviny Slovensko
Výrobca ENCINGER SK s r.o. Pri Šajbách 1, 831 06 Bratislava-Rača
Trvanlivosť 6 mesiacov od dátumu výroby


Spracované v ČR

Dovážame výrobky z celého sveta, ale kontrolujeme ich a spracovávame s láskou.


Najlepšia kvalita

Starostlivo vyberáme každú surovinu a na spracovanie používame najmodernejšiu technológiu.


V harmónii s prírodou

Ponúkame výber toho najlepšieho z prírody a dovážame produkty priamo z miesta pestovania.